Verbouwing of renovatie van uw pand

Staat er een verbouwing of renovatie gepland voor uw pand? Dan kunt u bij ons – geheel zorgeloos – terecht. Wij zijn als geen ander thuis in de verbouwing van verschillende – ook historische – panden. Daarbij kunt u denken aan woonhuizen, kantoren, fabrieken en scholen. Maar ook erfgoed dat in gebruik is als bedrijfspand of woonhuis. Met ons is een mooi resultaat gegarandeerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de verbouwing?

Op het gebied van verbouwing kunnen wij u vanaf de start van het project al bijstaan. Tekenwerk, advisering, aanschaf van duurzame materialen, et cetera. Wij zijn er voor het kleine en grote werk, eventueel aangevuld met nieuwbouw. Aan de hand van uw wensen organiseren wij het team en het materiaal om de verbouwing tot een succes te maken. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk de dagelijkse gang van zaken kan continueren, met minimale overlast voor gebruikers, klanten, bewoners of omwonenden.

Renovatie aan uw woning of bedrijfspand

Ons vakspecialisten voeren deelrenovaties en totaalrenovaties uit. Bij deelrenovaties worden een aantal bouwkundige elementen, zoals vloeren en gevels, vernieuwd. Bij totaalrenovaties krijgt het pand een geheel nieuwe bestemming; een schoolgebouw wordt compleet aangepast naar een luxe appartementencomplex of een kantoorpand wordt gerenoveerd tot woningen voor starters.

Bij renovaties houden wij altijd rekening met de toekomstplannen voor het pand en de toekomstige leefomgeving. Samen met de huidige staat van een pand is deze informatie essentieel bij het maken van de keuze voor gedeeltelijk renoveren of een totale renovatie.

Onderhoud oppakken

Wanneer het project voor de verbouwing of renovatie is afgerond, is het ook mogelijk om het onderhoud ervan aan ons uit te besteden. Met een planning kunnen we aansturen op minimale kosten met een maximaal resultaat. Bij Onderhoud kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Maatwerk voor uw verbouwing

Wij leveren maatwerk bij de verbouwing of renovatie, ongeacht het soort pand. Elk project is anders. Dat maakt ons werk boeiend en daar zetten we graag een extra stap voor. Wij adviseren u en denken met u mee over duurzame oplossingen en materialen. Wilt u met ons in contact komen? Bel naar 0318 – 303 596.